Асфалтиране по никое време

Коли, трафик, асфалтиране

Интензивни кърпежи на платното на хасковският булевард „Освобождение“ в особено „подходящ“ час - 10 сутринта, блокира десетки коли в района от първа поликлиника до отбивката за пожарната. В капана на интензивният трафик, допълнен с валяк и камион за асфалт, се оказа дори и противопожарен автомобил на хасковската служба. Ведно с леките коли, пожарната търпеливо изчака „просвет“ в колоната насрещно вървящи автомобили за да завие по ул. "Македония". 

Служителите на общинското предприятие Екопрогрес бързаха колкото могат, но ги чакаха още десетки дупки по протежението на булеварда до кръстовището с „Илинден“. Старателно изрязаните участъци в асфалта сами по себе си бяха рискови за гуми и лети джанти, заради високите си и остри ръбове. 

Изнервени от „тапата“, част от заклещените автомобили предприемаха повече от рисковани маневри. На няколко пъти в лявата лента се разминаваха на боя разстояние коли, пътуващи в двете посоки. Както и вчера на кръстовището на Цигарена фабрика, нямаше полицейско регулиране на движението. Шофьорите пък не знаеха за обходни маршрути. 

Извършващото се асфалтиране е част от планов ремонт на Общината на 10 хил. кв. метра улици в града.

Г.Христов

Дясната лента бе заета от валяк, камион с асфалт и десетина работници с лопати
Движение на S
В ляво: две коли се разминават в различни посоки на едно платно
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини