Криза на пазара на проститутки в Кърджали,класните жрици забягнаха към Златоград

Класните труженички на платената любов от Кърджали припечелват от гръцки туристи в Златоград. Проститутките заработвали там прилично след летния гастрол по морето. Нощните пеперуди прилитали и до по големите градове в Северна Гърция.

Това създаде сериозен проблем на бизнесмени и политици от Кърджали, които често ползват труда им при посрещане на босове от столицата.Налагало се спешно да викат жрици на любовта от Хасково. Дори притокът на платежоспособни изселници през лятото в Кърджали не могъл да задържи тук нощните пеперуди.

 Обикновено класните проститутки се предлагат от собственици на заведения и се уреждат от таксиджии.

 Това освободи пазара за мургавите жрици на любовта. Те са окупирали района на автогарата и се опитват да предлагат дискретно сексуслуги на кърджалийци и гости на града. При мургавелките има криза,твърдят запознати. Докато е работел ОЦК те са имали постоянна пиаца до входа му. Забивали са шофьорите на тирове с поканата за секс и твърда цена от „он евро”.

  Представители на бизнес и политическия елит с носталгия си спомнят за недалечното минало,когато из града пъплеше свежа плът.Те напомнят за думите на синия областен управител Пламен Иванов,който бе разкрил как при визитите си в Кърджали тогавашния главен прокурор Иван Татарчев си поръчвал 14-годишни момичета.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини