В ареста се обеси Ролф Гремел, убил на плажа в Бургас приятеля си

Ролф Гремел, 34г.

Снимки: Фейсбук

Ролф Гремел и жертвата му Хенри Щенберг отново са "заедно" по абсурден начин - в бургаската патология. Това стана след като Гремел посегна на живота си и задължително трябва да бъде аутопсиран, съобщи "24 часа". Тялото на Хенри все още е в моргата, тъй като не е приключена процедурата по транспортирането му в Германия.

Преди да увисне на парче кабел, 34-годишният Ролф Гремел избрал единственото място в килията, което не се вижда от проверяващите надзиратели. Това е ниша, която се използвала за личен тоалет от арестантите. След като не се появил доста време във видимата част на килията, служителите на ареста отворили вратата и го намерили мъртъв.

Ролф Гремел е обвинен за убийството на сънародника си Хенри Щенберг, намерен с повече от 10 прободни рани на крайбрежната алея в Бургас.

Вчера Ролф Гремел за първи път бе доведен в Бургаския окръжен съд. По негово желание в съдебната зала медии не бяха допуснати. Без колебание магистратите го оставиха зад решетките, тъй като макар и дни след убийството вината му е напълно изяснена. Освен подробните самопризнания на Ролф, има и куп веществени доказателства. Пред разследващите германецът подробно е разказал за ревността, който събудил у него Хенри, посягайки към гаджето му Соня. Соня да го посещава в килията е било единственото желание на Ролф, изразено пред съда. Той дори уточнил с адвоката си как и кога може да става това. Няколко часа по-късно обаче очевидно решил да се убие.

Убитият Хенри Щенберг, 48 г., за когото под тази снимка във Фейсбук Ролф Гремел е написал: "моят най-добър приятел".
Фаталната Соня Майснер, 45 г.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини