Пиян с БМВ се преобръща в канавка, бере душа

Водачите на БМВ-та се скъсаха да катастрофират през уикенда

23-годишен младеж от село Долно Ботево община Стамболово, се преобърна в крайпътна канавка със своето БМВ и получи тежка контузия на мозъка. С опасност за живота, той е приет в хасковското интензивно, съобщават от полицията. Инцидентът е станал в 6.15 часа вчера между стамболовските села Кладенец и Зимовина. Причините са несъобразена скорост и употреба на алкохол, от страна на водача Х.Ю. Проверката за алкохол е отчела 0.61 промила концентрация в кръвта.

Х.Ю. Изтърва управлението на автомобила си на сравнително прав участък, влиза в канавката по посока на движението и се преобръща няколко пъти. БМВ-то е напълно унищожено. Първоначално, пристигналите медици решили че младежът се е отървал леко-имал е само контузни и охлузни рани и е бил контактен. След скенер в МБАЛ обаче е установена мозъчната травма и е настанен в ОАИЛ.

По случая е образувано досъдебно производство. 

Полицията е заловила още двама водачи с алкохол през уикенда. В РУП-Димитровград е образувано бързо производство срещу С.А. на 48 г. от гр.Димитровград за управление на МПС след употреба на алкохол - 2,75 промила. Същият е задържан за 24 часа. Също пиян като кирка е бил и 39 годишен жител на Узунджово. Той е „пилотирал“ автомобила си с 2.20 промила алкохол в кръвта.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини