Огнено меле по пътя за Харманли, Е-80 затворен

Кърваво меле заформиха две коли и един тир по пътя Хасково-Харманли, малко след поляновския разклон. По неизвестни причини харманлиецът Кънчо Георгиев на 62 години се блъска почти челно със своя Фиат в Пежо с разградска регистрация пътуващо от Харманли за Хасково. Секунди след сблъсъкът пред смачканите коли изскочил сръбски тир пътуващ от Хасково към Харманли. Виждайки мелето , шофьорът на тира направил отчаян опит да избегне врязването в катастрофиралите автомобили и рязко завъртял волана. Тежкото возило обаче изхвърчало от пътя, преобърнало се и се запалило. Не е ясно дали водачът му е успял да излезе от кабината. В момента тя е изцяло обхваната от пламъци. 

Международен път Е-80 е затворен, има огромна опашка от автомобили в двете посоки. По думите на очевидци се чуват гърмежи. Не е ясно дали нещо експлодира или са само спукани гуми. 

Водачът на Фиата, Кънчо Георгиев е откаран със сериозни травми към хасковската болница. Шофьорът на Пежото е транспортиран към болницата в Харманли. Уточнява се съдбата на тираджията. Повече информация със снимки очаквайте по-късно.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини