11-годишен полицейски комисар въвежда ред в центъра на Хасково

11-годишният Крикориос Франк Любич, облечен в уставна полицейска униформа, реши да въведе ред в движението по централните хасковски улици тази сутрин. Ученикът от ОУ „Св. Климент“ поде доброволческата си акция в чест на празника на МВР 5 юли.

Момчето реши да провери документите на микробус, спрял до парк „Мерсито“. Шофьорът очевидно се забавляваше, но съвестно показа книжката си и талона на колата.

Невръстният комисар носеше и полицейска значка на гърдите си (почти истинска) с номер 700-007 от полицията в Манчестър. На кръста му пък имаше кобур с бутафорен пистолет, предназначен да всява респект. Специален бадж (също като истински) удостоверяваше комисарския ранг на Киркориос.

Утре малкият инспектор заминава за Китен с родителите си. Там щял да продължи да следи за реда, като създаде „плажна полиция“.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    D.
    D.I.
    2 0
    12:36, 16 сеп 2014
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
    Неможе 11 годишно момченце да се държи по този начин да оплюва хора, да си мисли че всичко му е позволено!!!
    Да се крие зад гърба на баща си и да си прави каквото си иска, да си мисли че майка му и баща му са вечни и ще го пазят вечно!
    Един съвет: Мило дете, по добре е да те възпитат правилно ,вместо да говориш за хората, когато не ти изнася угодно ! Връзките на мама и тате са до време, парите също!!!
Последни новини