Жената изневерява, когато мъжът не става

Жените по природа са моногамни, а мъжете – полигамни – така пише в учебниците по биология и психология, но в живота не всичко е по правилата.

Исторически ролята на жената винаги е била отговорна – да роди и отгледа децата, да създава уют и балансира семейното огнище. Но все пак, и в най-добрите семейства жената може да изневери на мъжа. Ето 4 причини:
 
Случайно, просто са я съблазнили
Да си ляга и да се събужда до един и същи мъж месеци, години наред. А по характер тя е толкова жива, любопитна, експериментаторка! Понякога един мъжки поглед и галантно отношение е нужен да й завърти главата и да си спомни коя е била. Когато се опомни в леглото на другия мъж, се чувства толкова нещастна и самотна, и виновна. Дали романът ще продължи?
 
Заради кариера
Когато амбицията за по-висок пост в работата си намира вратичка в моралните ценности. Никак не е лошо да й вдигнат заплатата с 30% на цената на делови секс в четвъртък по обед. Въпрос на умение е да се научи да заспива с чиста съвест.
 
Сладко отмъщение
Хванала е мъжът си в изневяра – сега е моментът да му го върне. Ще намери с кой, не е толкова трудно. После пак той, после пак тя и ще се окаже, че разводът е единственото решение на проблема. Отмъщението никога не е било добър мотив.
 
Скучен секс
Горещата тигрица в леглото умира от скука в брачното ложе. Тя е неудовлетворена, раздразнителна, даже мигрена може да я хване. Много силна причина и добро извинение за изневяра.

Днес

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини