Румънец и 4 хасковлии се оплетоха в първите паяжини

Румънският Опел бе паркиран на тротоара

4-ма хасковлии и водач на кола с румънска регистрация паднаха в първите от 8 месеца паяжини, изплетени от хасковските паяци. Досега те бяха на трупчета, заради липса на лиценз за извършване на дейността.

От днес обаче, два от 4-те паяка на общината тръгнаха на лов. За първата половина от деня „изгоряха“ двама водачи на фолксвагени, 1 на опел и един на Пежо 406, до един от Хасково. Арестите са станали на улиците „П.Р. Славейков“ и „Иван Вазов“ в квартал Училищни. Изключение направи последната жертва на паяка в предиобедната му обиколка. Старичък „Опел Омега“ бе паркирал върху тротоара на ул. „Добруджа“, до Енергото. Колата бе с румънска регистрация и очевидно ставаше въпрос за пътуващи отдалече. Опелът бе претъпкан с багаж, по вратите висяха облечени в найлон костюми.

За сравнително кратко време, автомобилът бе натоварен и екстрадиран към наказателния паркинг зад Химмаш. Колкото и кратко да беше, се натрупа солидна опашка по задръстената улица. Паркираните отляво, в синята зона коли, правеха абсолютно невъзможно разминаването със спрелия паяк. Проблемът се илюстрираше особено ярко по главните пътни артерии. Паякът щателно обиколи булевардите „България“, „Съединение“, „Васил Левски“ и „Раковски“. Не че там нямаше кандидати за екстрадиране, но евентуално стартиране на операцията би блокирало движението в половината град.

„Арестуваните“ пристигаха с приятелски коли на паркинга да си освободят возилата. Засега няма проблеми в отношенията с клиентите, новото местоположение на наказателния паркинг е известно на всички. Таксата за освобождаване на репатриран автомобил си е старата-35 лв.

Г. Христов

След 5 минути вече не бе там
А след още 5, бе вдворен на наказателния паркинг/сн.3 и 4/

Работно време
Паякът обиколи целия град в търсене на жертви
Паяк, паяку око не вади
БМВ-то плаче за вдигане, но паркираните в синята зона коли гарантират затварянето на улицата
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини